8819 Deluxe 20 l

8819 Deluxe 20 l

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2024-04-26): 5190.00

További termékek a kategóriából

További termékek: Kerti zuhany

MFH Deluxe (37633) Kerti zuhany 11 490 Ft MFH Deluxe (37633) Bestway Solar-Pro 20L Kerti zuhany 2 990 Ft-tól Bestway Solar-Pro 20L Ferrino Shower Deluxe Kerti zuhany 19 290 Ft Ferrino Shower Deluxe Easy Camp Solar Shower Kerti zuhany 5 000 Ft Easy Camp Solar Shower

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Típus Hordozható
Anyag Műanyag
Tartály kapacitása 20 l
Állítható magasság Igen
Zuhanytálca Nincs
Tömeg 0.4 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

A kempingzuhany minden olyan helyre alkalmas, ahol nincs hozzáférése vízhez és áramhoz - kemping, sátrak, kirándulások, kerékpártúrák, tenger fürdés után a sós víz öblítéséhez. Jól elnyeli a fényt, így a víz nagyon gyorsan felmelegszik. A hátsó fal átlátszó műanyagból készült, amely lehetővé teszi a víz állapotának és tisztaságának ellenőrzését.
A hátlapon van egy hőmérő is, amely a Celsius és Fahrenheit skálát mutatja. Ez lehetővé teszi a víz hőmérsékletének állandó szabályozását. Az üres zuhany könnyű és kevés helyet foglal - és könnyen elfér például egy hátizsákban. Súlya mindössze 410 g! Ez nagyon fontos, annál is inkább azok számára, akik hátizsákkal utaznak. A zuhany felfüggeszthető bármilyen kiálló, stabil elemre - például fogantyúra, oszlopra, csőre vagy akár egy ágra (vegye figyelembe azonban, hogy a teljesen megtöltött vízzuhany sokat nyomhat).

Így is ismerheti: 8819Deluxe20l

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.